Acéllemez beütés a hőszigeteléssel ellátott falba!

2020.10.14

Ebben az esetben is kivitelezhető az utólagos falszigetelés, a külső homlokzati szigetelés megbontásával. Senki nem szert már kész, jó állapotú munkát roncsolni, de ez esetben nincs más lehetőség. A bontott falszakasz szigetelésének pótlása, és javítása után esztétikai hiba keletkezik, ezért kell előtte orvosolni a vizes falat. Mi a faldoktornál a legkisseb bontást végezzük, hogy minél kevesebbet károsítsuk a már meglévő homlokzati szigetelést. 

Falszigetelés

Gyakran előforduló probléma, hogy a nedves, vizes falat homlokzati szigetelő anyaggal elfedik. Mondván "ami nem látszik mincs is"! De ezzel a problémát csak hatványozzák. A falban lévő nedvesség nem tud kipárologni, szellőzni. A szép tetszetős szigetelés alatt, ott a dohos egészségkárosítást okozó vizes, salétromos falazat. Mielőtt a homlokzatot szigetelnénk, alapos körültekintéssel, szakember bevonásával vizsgáltassuk meg a falat. Amennyiben szükséges, szigeteljük utólag acéllemezzel. A hőszigetelt falat csak rombolással lehet újra feltárni és lemezzel szigetelni. Problémájának megoldásában a faldoktor.hu segít.  https://www.faldoktor.hu

Kérjen szakvéleményt, otthona utólagos szigeteléséről.

 Tel: 06 (30) 557 7192, vagy 06 (30) 442 2725

Homlokzat szigetelése, utólagos falszigetelés követően.

Amennyiben a lemezes szigetelés kifejtette hatását, vagyis a fal kiszáradt, el lehet kezdeni a fal külső és belső "renoválását". A vakolat helyreállítását és a külső homlokzat szigetelését, csak a kiszáradást követően ajánlott megkezdeni. Utólagos lemezes szigetelést után, ki kell várni a száradási időt, ez minden esetben más, nincs két egyforma fal! Tapasztalatunk, azt mutatja néhány hónap száradás elég, a helyreállítás megkezdéséhez. Ezt követően teljes értékű, száraz otthont kapunk.

 Sikeres felújítást kívánunk!  Faldoktor